Як на Закарпатті варять сир за швейцарською технологією

Сир, зварений в сироварні у Нижньому Селищі, особливий завдяки тому, що єдиним консервантом, який входить до його складу, є сіль

Як на Закарпатті варять сир за швейцарсь…

Про це пише Depo.Закарпаття.

У сироварні в селі Нижнє Селище на Хустщині варять лише три сорти сиру. Але кожен із них має неймовірний смак закарпатського молока, обробленого на найкращому швейцарському обладнанні за особливою секретною швейцарською технологією.

Цей сир особливий завдяки тому, що єдиним консервантом, який входить до його складу, є сіль.

Відео: Молодіжний туризм

Читайте також: Як переконатися, що швейцарський сир по-закарпатськи - не гірше закордонного

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme