Яку суму готові витратити закарпатці на святковий стіл

Закарпатці уже складають святкове меню і прицінюються на ринку

Яку суму готові витратити закарпатці на…

Новорічне застілля 2020 – експерти уже підрахували, скільки доведеться витратити на святкове меню цьогоріч, йдеться у сюжеті "УжІнформ", пише Depo.Закарпаття.

Середня вартість для родини із 4 осіб –  понад півтори тисячі гривень. Традиційне олів’є та оселедець під шубою обійдеться у більш як дві сотні гривень. За фрукти доведеться віддати до 300 гривень. Найдорожчий заморський делікатес – ананас. Продавці просять 150 грн за штуку.

Закарпатці уже складають святкове меню і прицінюються на ринку. Кажуть: на свята грошей не шкодують. Цінники на шампанське стартують від 70 грн. Коньяк обійдеться вдвічі дорожче – в середньому 100-150 грн за пляшку.

Для охочих поласувати у новорічну ніч делікатесами у вигляді ікри, чи червоної риби – доведеться викласти ще як мінімум півтисячі гривень.

Нагадаємо, закарпатців закликали бути вкрай обережними з піротехнікою на свята.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme