В Ужгороді створили ялинку із золота та шоколаду

На виготовлення ялинки пішло п'ятнадцять кілограмів французького чорного шоколаду

В Ужгороді створили ялинку із золота та…

Новорічну ялинку з шоколаду зробив ужгородський кондитер Валентин Штефаньо. Вона заввишки понад метр, йдеться у сюжеті ICTV, пише Depo.Закарпаття.

На виготовлення ялинки пішло п'ятнадцять кілограмів французького чорного шоколаду. Вершечок вкритий їстівним сусальним золотом. Над цією красою - кондитер працював дві доби. Стоятиме ялинка в одній із міських цукерень. Кондитер каже, скульптура символічна і покликана нагадати українцям про дух свята. 

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme