В Ужгороді створили ялинку із золота та шоколаду

На виготовлення ялинки пішло п'ятнадцять кілограмів французького чорного шоколаду
Depo.
24 грудня 2015 08:49
ФОТО: depo.ua
В Ужгороді створили ялинку із золота та шоколаду
В Ужгороді створили ялинку із золота та шоколаду

Новорічну ялинку з шоколаду зробив ужгородський кондитер Валентин Штефаньо. Вона заввишки понад метр, йдеться у сюжеті ICTV, пише Depo.Закарпаття.

На виготовлення ялинки пішло п'ятнадцять кілограмів французького чорного шоколаду. Вершечок вкритий їстівним сусальним золотом. Над цією красою - кондитер працював дві доби. Стоятиме ялинка в одній із міських цукерень. Кондитер каже, скульптура символічна і покликана нагадати українцям про дух свята. 

Більше новин про життя Закарпаття читайте на Depo.Закарпаття