В Мукачеві розпочали підготовку до пивного фестивалю

На фестивалі будуть представлені крафтові пивовари Закарпаття

В Мукачеві розпочали підготовку до пивно…

Про це Depo.Закарпаття повідомили в прес-службі Мукачівської міськради.

13-15 вересня в Мукачеві відбудеться ІV пивний фестиваль Закарпаття - "Варишське пиво". Ця подія є продовженням відновлення пивних традицій Закарпаття, започаткованих ще князем Ференцем Ракоці ІІ у 1701 році, підписанням грамоти про заснування пивоварні в селі Подгерінг (Підгоряни, район Мукачева) і продовжених графами Шенборнами з 1728 року.

Гостити гостів фестивалю будуть місцеві ресторації і шеф-кухарі - тематичне пивне меню: курячі крильця, баранячі і свині ребра, крумплі на шпорі, перепілки смажені і копчені, ковбаски, рулька, гурка, свинячі вушка, овочі на грілі, овочі у фрітюрі, кнедлики з соусами і гарнірами, тушена капуста (сегединський), м'ясні нарізки (бастурма, хамон...), мариновані закуски (сир гермелін, ковбаски утопенце), різноманітні сири до пива, рибні і сирні палички, в'ялена, копчена, сушена риба і раки тощо.
Пиво також буде виключно місцеве, крафтове - на фестивалі будуть представлені крафтові пивовари Закарпаття.

Фестивальне містечко працюватиме щодня з 11:00 по 22:00. Програма фестивалю: складається. 

Нагадаємо, що на вихідних на Закарпатті пройде "Гамора"-фест (ПРОГРАМА)

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme