На Закарпатті почали варити пиво із вина

Є надія, що новий продукт сподобається поціновувачам хмільних напоїв

На Закарпатті почали варити пиво із вина…

Винороб із Концова, що на Ужгородщині, Олександр Ковач добре знаний своїм сонячним напоєм. Він є неодноразовим переможцем винних фестів, пише Depo.Закарпаття з посиланням на Uzhgorod.in.

Однак тепер вирішив проекспериментувати і зробив винне пиво.

За основу взяв виноградний сік, солод, хміль, воду. Винне пиво вариться, як  пиво.

На Закарпатті тепер можна скуштувати винне пиво - фото 1

 

Читайте також: В Ужгороді запускатимуть "патріотичних" повітряних зміїв

Більше про життя Закарпаття читайте на zak.depo.ua

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme