На Закарпатті створюють Раду місцевої кухні

Ресторатори з усіх куточків краю зібралися в Ужгороді, аби виробити єдині стандарти та підходи до просування місцевих страв

На Закарпатті створюють Раду місцевої ку…

Створити Раду закарпатської кухні вирішили на першому з'їзді-форумі, де обговорювали особливості місцевої кухні.

Ресторатори з усіх куточків краю зібралися, аби виробити єдині стандарти та підходи до просування місцевих страв. Ішлося і про проблеми та шляхи їх вирішення, повідомляє Закарпаття.depo.ua з посиланням на GalagovTV.

Після обговорення нагальних питань, кожен міг представити свої цікавинки - наприклад, один із учасників представив незвичний десерт під назвою "Закарпатське фондю". Це - відомий закарпатський банош із різними видами леквару.

 

 

Все новости Ужгорода и Закарпатья читайте на Depo.ua
 

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme