На Закарпатті створюють Раду місцевої кухні
Ресторатори з усіх куточків краю зібралися в Ужгороді, аби виробити єдині стандарти та підходи до просування місцевих страв
- Закарпатье
-
29 мая 2015 09:56
Створити Раду закарпатської кухні вирішили на першому з'їзді-форумі, де обговорювали особливості місцевої кухні.
Ресторатори з усіх куточків краю зібралися, аби виробити єдині стандарти та підходи до просування місцевих страв. Ішлося і про проблеми та шляхи їх вирішення, повідомляє Закарпаття.depo.ua з посиланням на GalagovTV.
Після обговорення нагальних питань, кожен міг представити свої цікавинки - наприклад, один із учасників представив незвичний десерт під назвою "Закарпатське фондю". Це - відомий закарпатський банош із різними видами леквару.
Все новости Ужгорода и Закарпатья читайте на Depo.ua
Все новости на одном канале в Google News
- 15:55 Украина начала получать оружие с разрешением бить по россии, — МИД Латвии
- 12:57В Укргидрометцентре рассказали, какой будет погода в Украине в мае
- 14:54На примере 2023 года: в Минэнерго объяснили пользу от повышения тарифов на свет
- 12:50Укргидрометцентр предупредил об угрозе лавин в Карпатах
- 08:55Синоптики предупредили о заморозках в 10 областях Украины
- 09:46В Укргидрометцентре рассказали, какой будет погода в Украине в апреле
- 10:39"УЗ" запускает поезд Черновцы — Ужгород (ГРАФИК)
- 11:32Карпаты снова засыпало снегом, температура -5°
- 10:53В гидрометцентре рассказали, какой будет погода в Украине в марте
- 09:58В Карпатах объявили штормовое предупреждение
- 11:15"Желтый" уровень опасности: в 4 областях Украины — штормовое предупреждение
- 11:58В части регионов Украины объявили штормовое предупреждение
- 08:16Зеленский заявил, что хочет "обновить" руководство не только в армии
- 11:37В Укргидрометцентре рассказали, какой будет погода в Украине в феврале