На Закарпатті створюють Раду місцевої кухні

Ресторатори з усіх куточків краю зібралися в Ужгороді, аби виробити єдині стандарти та підходи до просування місцевих страв

На Закарпатті створюють Раду місцевої ку…

Створити Раду закарпатської кухні вирішили на першому з'їзді-форумі, де обговорювали особливості місцевої кухні.

Ресторатори з усіх куточків краю зібралися, аби виробити єдині стандарти та підходи до просування місцевих страв. Ішлося і про проблеми та шляхи їх вирішення, повідомляє Закарпаття.depo.ua з посиланням на GalagovTV.

Після обговорення нагальних питань, кожен міг представити свої цікавинки - наприклад, один із учасників представив незвичний десерт під назвою "Закарпатське фондю". Це - відомий закарпатський банош із різними видами леквару.

 

 

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme