Закарпатці цьогоріч їдять менше, але картоплі не зраджують

Калорійність добового раціону однієї особи області у 2015 році складала 3005 ккал

Закарпатці цьогоріч їдять менше, але кар…

У порівнянні з 2014 роком закарпатці зменшили споживання: яєць, фруктів, ягід, горіхів, винограду – на 5,6–6,1%, м’яса, м’ясопродуктів та сала – на 7,3%, моло­ка, молокопродуктів та масла – на 9,0%, олії та інших рослинних жирів – на 10,5%, хліба і хлібних продуктів, овочів та баштанних – на 12,7–12,8%, цукру – на 15,2% та риби і рибопродуктів – на 30,0%, пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Заголовок".

Залишилося, втім, без змін споживання картоплі. Структура та обсяги спожитих продуктів складають енергетичну цінність добового раціону харчування: його калорійність, вміст білків, жирів і вуглеводів. Калорійність добового раціону однієї особи області у 2015 році складала 3005 ккал (у 2014р. – 3400 ккал), вміст білків у спожитих продуктах харчування становив 79 г (у 2014р. – 89 г), жирів – 127 г (у 2014р. – 143 г), вуглеводів – 377 г (у 2014р. – 430 г) .

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme