Закарпатський леквар з’явиться в меню китайської мережі ресторанів

Повидлом закарпатця відразу зацікавилися менеджер китайської фірми, яка володіє мережею з 90 ресторанів, а також представник однієї з компаній В’єтнаму

Закарпатський леквар з’явиться в меню ки…

Повидло (леквар), зварене на Закарпатті, як одна зі страв з’явиться в меню відомої китайської мережі ресторанів, пише Depo.Закарпаття з посиланням на Вісник.

Варить органічну продукцію, що цінується у світі, фермер із села Ботар на Виноградівщині Павло Тізеш. Нещодавно він побував у Сеулі на запрошення Південнокорейської федерації органічного руху. Чоловік брав участь у міжнародній виставці органічної сільськогосподарської продукції. Поряд з українським лекваром (повидлом) трьох видів, свою смакоту представляли виробники кількох країн Азії та Канади.

Повидлом пана Тізеша відразу зацікавилися менеджер китайської фірми, яка володіє мережею з 90 ресторанів, а також представник однієї з компаній В’єтнаму.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme