UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як закарпатці заробляють на грибах

За кілограм свіжих просять 200 гривень, а за банку сушених – 400

Як закарпатці заробляють на грибах…

Про це йдеться в сюжеті телеканалу "М-Студіо", повідомляє Depo.Закарпаття.

Щойно з лісу, свіжі та ароматні: у селі Тур’ї Ремети Перечинського району триває грибний сезон. За кілограм білих продавці просять 200 гривень, а за банку сушених – 400. За сезон на грибах можна непогано заробити, кажуть місцеві, однак робота ця нелегка, та й не завжди можна потрапити на грибні місця.

Читайте також: На Закарпатті збирають вже четвертий врожай шиїтаке

А коли на гриби врожай, можна принести і до 10 кілограмів за кілька годин. З продавцями можна і потогуватися: для тих, хто купує оптом, завжди діє знижка. Покупців вистачає, адже ціни нижчі, ніж в Ужгороді, а гриби завжди свіжі.

Нагадаємо, якими грибними "врожаями" хизуються закарпатці.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme