ЧС 2018
Вибори-2019
Онлайн
Сектор
Спецпроекти
Країна Укропів

Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ)

Бограч - це гуляш з гов'ядини, свинини або баранини, тушкований з додаванням великої кількості червоного солодкого молотого перцю
Depo.
5 липня 2015 12:21
ФОТО: depo.ua
Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ)
Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ)

Бограч-гуляш ніколи не варять на плиті, а тільки на природі, коли збирається сім'я або друзі, тому це довгий процес, займає мінімум 3 години, пише Закарпаття.depo.ua.

Журналіст Олександр Коробко із Ужгорода в зоні АТО три місяці. Вчора він приготував для товаришів справжній бограч. На своїй сторінці у Фейсбуці Сашко розмістив світлини процесу.

Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ) - фото 1

Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ) - фото 2

Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ) - фото 3

Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ) - фото 4

Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ) - фото 5

А кісточки із задоволенням погризли собака Юлька і кішка Оксана

Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ) - фото 6

 

Більше про життя Закарпаття читайте на zak.depo.ua