Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ)

Бограч - це гуляш з гов'ядини, свинини або баранини, тушкований з додаванням великої кількості червоного солодкого молотого перцю

Як закарпатські бійці в АТО бограч варил…

Бограч-гуляш ніколи не варять на плиті, а тільки на природі, коли збирається сім'я або друзі, тому це довгий процес, займає мінімум 3 години, пише Закарпаття.depo.ua.

Журналіст Олександр Коробко із Ужгорода в зоні АТО три місяці. Вчора він приготував для товаришів справжній бограч. На своїй сторінці у Фейсбуці Сашко розмістив світлини процесу.

Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ) - фото 1

Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ) - фото 2

Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ) - фото 3

Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ) - фото 4

Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ) - фото 5

А кісточки із задоволенням погризли собака Юлька і кішка Оксана

Як закарпатські бійці в АТО бограч варили (ФОТОФАКТ) - фото 6

 

Більше про життя Закарпаття читайте на zak.depo.ua 

 

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme