Як закарпатка віртуозно нарізає сало для букетів

Мистецтвом художнього вирізання овочів та фруктів закарпатка займається близько чотирьох років

Про улюблену справу, яка приносить не лише радість та задоволення, а й додатковий прибуток — відома у краї майстриня з карвінгу Наталія Донська може розповідати годинами, пише Depo.Закарпаття з посиланням на uzhinform

Мистецтвом художнього вирізання овочів та фруктів закарпатка займається близько чотирьох років. Перше знайомство з карвінгом відбулося випадково, утім, жінка зізнається, воно стало знаковим та доленосним у її житті.

Жінка щодня вдосконалює свою майстерність, адже переконана, меж для творчості немає. Крім обов’язкового карвінг-навчання, яке Наталія відвідує щонайменше двічі в рік, досвід черпає і в інших майстрів. Згодом свої знання та уміння радо передає учням, яких нині налічується з кілька десятків чи не в усіх куточках України.

"Це яскрава творча медитація – хтось приходить займатися карвінгом для душі. Карвінг допомагає розкрити творчий потенціал, — тож люди, які трошки зажаті, закриті – приходять саме з цією метою. А хтось бажає створювати красу, і дивувати чоловіка, батьків, дітей, своїх гостей", - розповідає майстриня.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme