Як закарпатці називають те, без чого великодній кошик - не "чоловік"

Закарпатський говірник знайомить ще з одним дивним словом

Depo.
14 квітня 2017 21:54
ФОТО: depo.ua

Про це пише Depo.Закарпаття.

Закарпатський говірник знайомить ще з одним дивним закарпатським словом. Шовдарь - копчений окіст свинини. Без нього на Закарпатті великдень не настає. Шовдарь - обов'язковий у великодньому кошику після паски. Без ього кошик - не "чоловік".

Програму відзняли за участі закарпатських гумористів Михайла Карпенка та Павла Мандзича, авторів популярних "Двєсти" з Пасульовим.

Дивіться також: Як закарпатці називають процес, яким не бажано займатись під час посту.

Більше новин про життя Закарпаття читайте на Depo.Закарпаття