Як вівчарі із закарпатської Руської Мокрої відроджують бренд Карпат

Опубліковано фото одного дня із життя вівчарів на полонині

Як вівчарі із закарпатської Руської Мокр…

Про це пише Depo.Закарпаття.

Фотомандрівку до села Руська Мокра, що в Тячівському районі опублікував на каналі Youtube сергей гудак.

На знімках - двоє чоловіків із різницею у віці 67 років. Перший, 78-річний Іван Сасин, пасе овець і робить сир протягом усього свого життя. Другому, Юрку Дикету, лише 11, він позіхає на світанку біля стайні, тягне відро овечого молока й грається з вівцями та козами. І ще не знає, як складеться його життя. Водночас стає символом того, що бренд Карпат - овечий сир - має шанс вижити.

Читайте також: Де у Карпатах "загубилася" автентична гуцульська хата ХІХ століття

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme