Ужгородський кондитер створив гігантську писанку, оздоблену шоколадною сакурою

Заввишки шоколадне яйце більше метра

Ужгородський кондитер створив гігантську…

Відомий ужгородський кондитер Валентин Штефаньо створив гігантське шоколадне яйце-писанку. Для цього використав понад 20 кілограмів чорного французького шоколаду, йдеться у сюжеті UzhInform, пише Depo.Закарпаття.

Разом із помічниками чотири дні працював над підготовкою деталей, якими оздобили солодке яйце.

Писанка заввишки більше метра. Символізує скульптура вибух почуттів.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme