Професії, які не на карантині: Як працюють ужгородські пекарі

Зупинити все просто, а ось потім запустити процес із новою силою – завдання в рази складніше

Професії, які не на карантині: Як працюю…

Про це йдеться в сюжеті Ungvar Tv, пише Depo.Закарпаття.

Через карантин у відпустку пішла значна частина пекарського колективу, який щодня тішив закарпатців духмяним хлібом та солодкими авторськими смаколиками. Але життя триває. На виробничому фронті – щодня Валентин Штефаньо, а працівники чергуються. Адже зупинити все просто, а ось потім запустити процес із новою силою – завдання в рази складніше. Тож важливо залишатися в робочому тонусі. Тим паче, коли з нього можна черпати натхнення.

Нагадаємо, як переселенка з Луганщини шиє маски в Ужгороді.

Читайте також: Паски для закарпатців можуть освячувати прямо в пекарні

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme