"Новорічна" сакура: Закарпатський кондитер створив до свят шоколадну композицію

Дерево шоколатьє задекорував оленями з саньми, а також цукерками у вигляді подарунків

"Новорічна" сакура: Закарпатський кондит…

Ужгородський кондитер Валентин Штефаньо до новорічно-різдвяних свят створив з шоколаду скульптуру "Чотири сезони", пише Depo.Закарпаття з посиланням на "УжІнформ".

Вона має вигляд сакури в снігу. Дерево шоколатьє задекорував оленями з саньми, а також цукерками у вигляді подарунків. Висота скульптури близько 80 см. Як розповідає Валентин, ось вже 10-й рік поспіль на свята він готує цікаві та незвичні шоколадні роботи. Адже вони піднімають настрій дітлахам і дорослим. Така скульптура може простояти до 2-х років, але шоколад вже буде технічним. Тож за кілька місяців сакура в снігу отримає "друге життя".

"Я думаю, що це дерево буде мати друге життя. Навесні ми його зробимо трохи по-іншому. Воно буде зелене. І невеликі бруньки, які починають рости на сакурі, вони будуть тут присутні і вже літом це буде, як сакура", – каже кондитер Валентин Штефаньо.

Читайте також: До солодкого свята: Як шедеврально творять закарпатські кондитери

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme