На Закарпатті з’явилася гастрономічна новинка – торт без борошна "Іршава"
Дедалі популярнішими сувенірами на Закарпатті стають гастрономічні
Традицію іменних тортів розпочав торт "Ужгород", нещодавно з’явився "Хуст", йдеться в сюжеті "М-Студіо", пише Depo.Закарпаття.
А тепер вже й Іршава має свою смачну візитівку. Автор смаколика – іршавський кондитер Віктор Староста. Каже, що його спонукала, і власне є автором ідеї, дружина - Марія. Однак від виникнення задуму і до його реалізації пройшов не один рік. Експерименти тривали до винайдення ідеального рецепту. Тепер продукт має свій дизайн та неповторний, унікальний смак. Найбільшою і найприємнішою особливістю торта "Іршава" є повна відсутність у ньому борошна.
Нагадаємо, як створюється смачний солодкий символ Ужгорода.
Читайте по темі: Закарпаття на смак: Що варто привезти з найзахіднішого регіону на "гастрономічну" згадку
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття