На Закарпатті якість хліба не відповідає ціні

Зважаючи на спеку та недобросовісних виробників, час від часу закарпатці споживають неякісний продукт

На Закарпатті якість хліба не відповідає…

Закарпатці нарікають на ціну хліба та його якість. Одні скаржаться, мовляв, недопечений, інші невдоволені тим, що його практично неможливо різати, бо розлізається у руках. Ціна за буханку сягає десяти гривень, пише Depo.Закарпаття.

Хліб, кажуть жителі робиться не за технологіями, а за допомогою прискорюючих хімічних добавок, тому він такий дорогий. Зважаючи на спеку та недобросовісних виробників, час від часу закарпатці споживають неякісний продукт.

Проте жителі вже мають свої секрети, як зберегти продукт. Одні обгортають хліб в рушник, інші тримають його в холодильнику та навіть обпалюють на вогні. Продавці ж кажуть, після денної розпродажі хліба, залишки здають в пекарню на сушку. 

Більше про життя Закарпаття читайте на zak.depo.ua

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme