На Закарпатті угорські страви продаватимуть вдвічі дешевше

"Тиждень угорських страв" на Закарпатті цьогоріч планують провести у лютому

На Закарпатті угорські страви продаватим…

Закарпатська угорська туристична рада вже котрий рік поспіль, організовує на Закарпатті "Тиждень угорських страв", пише Depo.Закарпаття з посиланням на Ужгородський прес-клуб. У такий спосіб в організації хочуть популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення і туристів, які прибувають з інших регіонів України та з-за кордону.

В західноєвропейських країнах така акція називається "Жирний четвер", і триває вона лише впродовж одного дня. Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію. Цьогоріч "Тиждень угорської кухні на Закарпатті" триватиме впродовж 8-11 лютого.

Під час акції в ресторанах, що беруть участь в заходы, передбачені знижки до 25 відсотків. Найбільшими вони будуть у "Жирний четвер", який припадає на 8 лютого - ціни знизяться вполовину.

Новинкою для акції цього разу стане те, що до "Тижня угорських страв" долучилися цукерні, власники винних підвалів та сільських садиб, які пропонують свої послуги в рамках сільського туризму.

Нагадаємо, закарпатці та гості краю починають фестивалити на "Червеному вині".

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme