Леся Нікітюк варить на Закарпатті човлент і селфиться з лавандою

Відома українська телеведуча останній тиждень працює на Закарпатті та знімає свій новий телепроект

На Закарпатті Леся Нікітюк вчилась готувати човлент, сегединський та попрікаш крумплі, а ще дізналась, що таке пікниця та шовдарь, повідомляє Depo.Закарпаття з посиланням на Турінформ Закарпаття.

Закарпатський шеф кухар Едгар Петі долучився до нового телепроекту Нікітюк та показав їм, як готують традиційні страви кухні Закарпаття.

Також відома телеведуча відвідала замок кохання Сент Міклош у Чинадієві на Мукачівщині та лавандове поле на Перечинщині.

Нагадаємо, як руїни Невицького замку на Закарпатті відвідала Марина Порошенко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття