UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Білі закарпатські вина вразили досвідчених виноробів Франції

Закарпатський "сонячний напій" за кілька років може вийти на світовий ринок

Білі закарпатські вина вразили досвідчен…

Про це йдеться в сюжеті "Ужінформ", пише Depo.Закарпаття.

Французькі та українські винороби обміняються досвідом у межах програми "Бордо-Закарпаття".  Якість білих закарпатських вин вразила досвідчених виноробів Франції. Наш "сонячний напій" за кілька років може вийти на світовий ринок. У цьому впевнений професор економіки і маркетингу виноробства Бордо Стефан Баде. Та спочатку винороби повинні завоювати прихильність внутрішнього споживача.

"Звичайно, існує певне упередження до українських вин. Звичайно, а як український споживач зможе скуштувати українське вино, якщо його йому просто не пропонують? Потрібно починати саме з тих, хто продає це вино. Якщо буде продаватися українське вино, тоді споживач зможе його скуштувати, порівняти, він собі скаже: "а воно нічим не гірше, ніж і закордонні вина". І він буде пишатися цим", каже професор.

Агрономічні умови, якісний виноград, клімат, технології – потенціал, яким, на думку французьких виноробів, мають скористатися закарпатські.

Нагадаємо, як в Ужгороді проходив фестиваль молодого вина "Закарпатське божоле".

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme