Отруєння іноземців на Прикарпатті: Спеціалісти знайшли причину

У ході роботи спеціалісти Івано-Франківської державної регіональної лабораторії відібрали 34 змиви на патогенну мікрофлору та бактерії групи кишкової палички

Отруєння іноземців на Прикарпатті: Спеці…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на Держпродспоживслужби Івано-Франківщини.

Спеціалісти Держпродспоживслужби та регіональної лабораторії розслідували масове отруєння людей, що мало місце 25 липня у туристично-відпочинковому комплексі "Сяйво Карпат" с.Красноїлля Верховинського району.

У ході роботи спеціалісти відібрали 34 змиви на патогенну мікрофлору та бактерії групи кишкової палички з кухонного інвентарю, обладнання, рук та спецодягу персоналу, одну пробу води з харчоблоку (локальний водопровід) на санітарно-мікробіологічні показники, в тому числі патогенну мікрофлору та 6 проб харчових продуктів на мікробіологічні показники, в тому числі і на патогенну мікрофлору.

Під час досліджень кишкову паличку у фарші індичому та курячому м'ясі, у яйцях курячих та маслі, у воді водопровідній. Дані результати дали змогу зробити висновок про порушення умов зберігання продукції та санітарно-гігієнічних умов у згаданому закладі.

Нагадаємо, до Верховинської ЦРЛ з ознаками харчового отруєння поступило 34 особи, з них 26 дітей 8 дорослих. Громадян республіки Німеччина – 14 чоловік, республіки Польща – 11 чоловік та 9 Українців. Було встановлено, що підприємство не зареєстроване як оператор, який надає послуги з харчування.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme