Туристи їдуть на Закарпаття за швейцарськими і французькими сирами (ВІДЕО)

В області для туристів розробили новий маршрут - сирний

Туристи їдуть на Закарпаття за швейцарсь…

В одинадцяти місцевих приватних сироварнях можна не тільки посмакувати екологічно чистим сиром, а й побачити сам процес виробництва, повідомляє Закарпаття.depo.ua .

У сюжеті FAKTY.ictv.ua йдеться про те, що сировари відкривають туристам таємниці швейцарських та французьких рецептів. Закарпатці переконують: такого сиру більше ніде не можна скуштувати.

"Це пов'язане з тим, що наші карпатські корови не є дуже "продуктивними", але молоко багатше на мінерали, воно набагато корисніше, ніж молоко від корови, яка дає 30-40 літрів", - каже сировар Петро Пригара.

Все новости Ужгорода и Закарпатья читайте на Depo.ua
 

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme