Як виглядає вегетаріанський Великдень

Франківські вегетаріанці та вегани готувались до Великодня за своїми правилами

Великдень насичений колоритними обрядами та гастрономічними традиціями, йдеться у сюжеті ТРК "Вежа", пише Depo.Закарпаття.

Напередодні Воскресіння Христового в середмісті Івано-Франківська ярмаркують газди з усіх куточків Прикарпаття. Їхні прилавки переповнені святковими смаколиками – пасками, солодощами домашнього приготування. А також різноманітний асортимент м’ясних виробів: ковбаси, шинка, фаршивовані рулети. От кого тут точне не зустріти – це вегетаріанців.

Все новости Ужгорода и Закарпатья читайте на Depo.ua
 

Все новости на одном канале в Google News

Следите за новостями в Телеграм

Подписывайтесь на нашу страницу Facebook

deneme