UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Журналісти перевірили, як працюють кафе та ринки в Ужгороді під час жорсткого карантину

Попри обмеження, поліція фіксує масові порушення 

Журналіст регіональної редакції Depo.Закарпаття

З 8 березня на Закарпатті ввели обмеження червоної карантинної зони. У той ж день правоохоронці зафіксували 140 порушень. З них 27 стосувалися роботи непродовольчих магазинів, кафе та ресторанів. Зараз ужгородці можуть придбати продукти у супермаркетах та на продовольчих ринках. Обов'язкові умови: маска, дезінфектор, соціальна дистанція. Кафе та ресторани працюють тільки на виніс. Про це йдеться у сюжеті Суспільного, пише Depo.Закарпаття.

Нагадаємо, з 8 березня на території Закарпаття діють обмеження червоної карантинної зони. Медики попередили, що в області висока смертність від COVID-19 зберігатиметься ще тиждень. На Закарпатті немає проблем із місцями в лікарнях для коронавірусних хворих, натомість є гостра нестача медичних кадрів, необхідних для обслуговування цих хворих.

У регіоні протягом доби померли 20 пацієнтів з COVID-19. В Ужгороді зафіксовано 79 нових випадків COVID-19, двоє людей померли.

Тим часом закарпатська поліція виявляє грубі порушення карантину.

На Закарпатті кількість хворих протягом тижня зросла на 24%.  На території області введено червону карантинну зону.

Читайте також: COVID-19 не відступає: Як Закарпаття переживає черговий етап карантину (ХРОНІКА)

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme