Закарпатець став одним з кращих кулінарів-кондитерів міжнародних змагань

Іршавчанин Олександр Гелетей взяв золото серед аматорів у номінації "Виготовлення цукрових квітів"

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Мукачево.net".

Міжнародний чемпіонат з кулінарного та кондитерського мистецтва FoodLandBukovina-2017 тривав у Чернівцях протягом трьох днів. Участь у змаганнях кулінарів взяли майже 200 професіоналів та аматорів, які показали свою майстерність у різних категоріях та номінаціях: м'ясні вироби, фігурна нарізка з овочів та фруктів (карвінг), кондитерські вироби, випічка, шоколад, карамель, каравай та ін.

Найкращі "цукрові квіти" серед аматорів виготовив закарпатець - Олександр Гелетей з Іршави.

"Участь у міжнародному чемпіонаті для мене - це зайвий і корисний досвід. Мені все сподобалось", - коментує Олександр.

Міжнародний чемпіонат FoodLandBukovina у Чернівцях проводять вдруге. Цьогоріч, у змаганнях взяли участь кулінари з України, Білорусії, Данії, Румунії, Естонії, Англії, Ісландії та Ізраїлю.

Нагадаємо, відомий ужгородський кондитер Валентин Штефаньо здивував Україну велетенським шоколадним пінгвіном.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття