Які три напої обов’язково треба спробувати на мукачівському "Червеному вині"

Відвідувачам фестивалю вина є з чого обирати

Закарпатський туризмознавець Федір Шандор розповів, які напої рекомендує спробувати на найвідомішому закарпатському фестивалі, пише Depo.Закарпаття з посиланням на Mukachevo.net.

1. Винороб Василь Паук (Мукачівський район) – червоні вина. До речі, саме його журі вчора визнало переможцем у номінації "Найкраще червоне вино".

2. Винороб Олександр Ковач (Ужгородський район) – перше ігристе в Закарпатті. Саме він став переможцем минулорічного фестивалю.

3. Будь-який глінтвейн від будь-кого з виноробів. За словами Шандора, до перерахованих вин якнайкраще підійде закуска у вигляді сирів – капріно від екоферми "Зелений гай" або люта бринза від Марії Опріш із села Луг.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття