Які шкідливі для фігури витвори створюють закарпатські кондитери

Третього травня "майстри солодкого життя" відзначають професійне свято

Кондитери відзначають 3 травня своє професіне свято, пише Depo.Закарпаття.

Багато хто з нас далеко не байдужі до різного роду солодощів і звичайно ж добре в цьому всьому знати розумну міру. Але не можна не відзначити той факт, що без солодощів, без кондитерських виробів і випічки важко уявити собі будь-яке свято. Будь яка радісна подія з нагоди супроводжується роботою кондитерів.

Сьогодні ласощі можна зустріти в найрізноманітніших видах: як плитки, цукерки, сувеніри та навіть фонтани. А закарпатські кондитери вміють робити справжні витвори мистецтва. І нічого, що це шкідливо для фігури, зате як гарно та смачно. Валентин Штефаньо, Ігор Заріцький, Людмила Дубіш не раз вражали своєю майстерністю.

Нагадаємо, закарпатець став одним з кращих кулінарів-кондитерів міжнародних змагань.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття