Як закарпатець зробив хату із сала, шинки та ковбас
Художник із Берегова зробив до Старого Нового року неординарний кулінарний витвір
Міні-копію села із хатинкою та тином зробив до свята Святого Василя берегівчанин Анатолій сакалош, пише Depo.Закарпаття з посиланням на Zakarpatpost.net. Для цього він використовував незвичайний "будівельний матеріал".
"Усе із сала, ковбас, шинки, сира. Просто захотілося здивувати інших", – каже Анатолій.
На свій шедевр він витратив більше чотирьох кілограмів м’ясних виробів і переконаний, що робити дива можна не тільки із шоколаду.
Витвір Анатолія Сакалоша можна буде скуштувати 15 січня на "Коляді у старому селі" в обласному музеї народної архітектури і побуту.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття