В Ужгородському скансені презентували закарпатський шовдарь (ФОТО)

Продукти власного виробництва відомий мясний крафтовик Олександр Гашпар з Мукачева

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на Mukachevo.net.

Чергова крафтова презентація локальної гастрономії пройшла минулими вихідними в обласному музеї архітектури і побуту, в Ужгороді, де останні півроку кожну третю суботу проходять презентації закарпатських продуктів.

Цього разу представив продукти власного виробництва відомий мясний крафтовик Олександр Гашпар з Мукачева. Присутні змогли побачити унікальну еко-продукцію з мангалиці, баранини, телятини, почути про виробництво шовдаря, кулателло, салямі закарпатського походження, і звичайно скуштувати мясні смаколики від господарства Гашпара.

Презентацію традиційно модерував експерт з туризму та професор УжНУ Федір Шандор.

Читайте також: Як звучить казка про закарпатський шовдарь

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття