В Ужгородському скансені презентували закарпатський шовдарь (ФОТО)
Продукти власного виробництва відомий мясний крафтовик Олександр Гашпар з Мукачева
Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на Mukachevo.net.
Чергова крафтова презентація локальної гастрономії пройшла минулими вихідними в обласному музеї архітектури і побуту, в Ужгороді, де останні півроку кожну третю суботу проходять презентації закарпатських продуктів.
Цього разу представив продукти власного виробництва відомий мясний крафтовик Олександр Гашпар з Мукачева. Присутні змогли побачити унікальну еко-продукцію з мангалиці, баранини, телятини, почути про виробництво шовдаря, кулателло, салямі закарпатського походження, і звичайно скуштувати мясні смаколики від господарства Гашпара.
Презентацію традиційно модерував експерт з туризму та професор УжНУ Федір Шандор.
Читайте також: Як звучить казка про закарпатський шовдарь
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття