В Ужгороді вже продають свіжу городину. Дорого

Навіть редиску дозволити собі можуть не всі

Ціни на ранню городону - ще не весняні, йдеться у сюжеті "21 каналу", пише Depo.Закарпаття. Зеленина – по 5-10 гривень за пучок. Перша редиска – по 25. Свіжа парникова капуста – взагалі по 60 гривень за кілограм. Остання вартує недешево, бо завізна, у закарпатських парниках ще не дозріла. Як і огірки та помідори – поки теж тільки імпортні.

А от редиска вже своя – везуть з Виноградівщини та Іршавщини. Саме перші редиска та цибуля – найпопулярніший товар, але якщо беруть – по трошки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття