В Ужгороді дозріває хурма
Цього року на хурму гарний врожай
Про це йдеться в сюжеті "Ужінформ", пише Depo.Закарпаття.
Кінець листопада – час дозрівання хурми, плодів, які вже стали не такими й екзотичними для Закарпаття. Росте дерево чи не в кожному другому господарстві. Цьогоріч на зхурму гарний врожай. З одного дерева можна зібрати кілька десятків кілограмів. Домашні плоди хоч і відрізняються за розміром від магазинних, але смачніші та натуральніші.
Нагадаємо, що ужгородець Володимир Пейк вирощує п'ять видів хурми: зенжимару, хіакуме, нікітську бордову, говерлу та російську.
Нагадаємо також, що в Ужгороді вирощують і ківі. Понад тонну врожаю щороку збирає ужгородець Генріх Стратон з 30 кущів на звичайній присадибній ділянці.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття