В одному з ресторанів Ужгорода страви подають у їстівному еко-посуді
Тарілки виготовлені з пресованих пшеничних висівок і на смак нагадують дієтичні хлібці
Про це йдеться в сюжеті телеканалу "Сіріус", повідомляє Depo.Закарпаття.
З’їв банош – закусив тарілкою: в Ужгородському ресторані, усі страви почали подавати у їстівному еко-посуді. Тарілки виготовлені з пресованих пшеничних висівок і на смак нагадують дієтичні хлібці. Власники закладу переконані, що такий посуд не лише маленька фішка закладу, а й хороше доповнення до будь-якої страви, починаючи від баноша, закінчуючи стейком.
Привозять такий еко-посуд з Польщі. Вартість тарілки – 20 гривень. Вони є різних форм та розмірів. Чоловіки на цьому зупинятися не планують і за кілька тижнів розширять асортимент еко-посуду у закладі. З кукурудзяного крохмалю з’являться одноразові стаканчики, ложки, виделки пакети для сміття та навіть ланч-бокси. Проте, їстівними вони не будуть.
Дивіться також: У Мукачеві почалася довгоочікувана реконструкція спорткомплексу ДЮСШ
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття