У Мукачеві лікарня перейшла на кейтерингові послуги харчування

Щоденно в середньому в лікарні харчується близько 300 пацієнтів. Вартість харчування на одну людину становить майже 40 грн

У Мукачеві лікарня перейшла на кейтеринг…

Про це Depo.Закарпаття повідомила Мукачівські міськраді.

Повноцінні сніданки, обіди та вечері. Біле куряче м'ясо, знежирена свинина, яловичина , риба, овочі, крупи, сир твердий, яйце відварне, кефір, чай з лимоном, кава з молоком, какао, а для вагітних та породіль щоденно - вершкове масло. Це далеко не весь перелік продуктів, якими годують пацієнтів Мукачівської центральної районної лікарні.

Кожного дня хворі отримують м'ясо, а щосереди та п’ятниці – рибу. Страви підбирають залежно від хвороби та потреб пацієнтів, харчування різноманітне, збалансоване й проводиться відповідно до наказу Міністерства Охорони Здоров’я України.

Готує лікарня їжу не сама, нещодавно заклад перейшов на кейтерингові послуги харчування, розповідає директор КНП "Мукачівська центральна районна лікарня" Наталія Гарсеванішвілі. Годують пацієнтів тричі на день, а для вагітних та породіль пологового відділення, а також ветеранів війни, учасників АТО та ЧАЕС - чотириразове харчування.

Щоденно в середньому в лікарні харчується близько 300 пацієнтів. Вартість харчування на одну людину становить 39 грн 97 коп. 

Нагадаємо, що в Мукачеві зросли зарплати лікарів та медсестер.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme