Сьогодні в Ужгороді подаватимуть печінку моржа та морську корову

Креативності волонтерів можуть позаздрити столичні ресторатори та очільники Канівських клубів

Для того, щоб спробувати смакоту, достатньо відвідати кухню волонтерів Руху підтримки закарпатських волонтерів, яка два дні діятиме на "Ужгородській палачінті" у Бордоському парку, пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Заголовок".

Сьогодні креативності волонтерів можуть позаздрити столичні ресторатори та очільники Канівських клубів. Над меню "Ведмежого острову" працювали світлі голови найвідчайдушніших господинь-волонтерок, і різноманіття в меню просто вражає уяву. Тут ви знайдете млинці з: "Із м'ясом морської корови", "Із м'ясом білої куріпки", "Із печінкою моржа", "Із оленячим сиром" та багато інших. Запити усе можна "Льодовитим океаном", "Полярною зіркою" та іншими напоями. А на останок вас чекає "Повний песець".

Гроші, зароблені під час заходу, будуть спрямовані на потреби 15 ОГПБ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття