ЧС 2018
Вибори-2019
Онлайн
Сектор
Спецпроекти
Країна Укропів

Оперативник фіскальної служби Закарпаття поділився рецептом коньяку із самогону

Цьогоріч правоохоронці викрили два цехи з підробки коньяку - на Виноградівщині і Перечинщині
Depo.
10 червня 2015 12:52
ФОТО: depo.ua
Оперативник фіскальної служби Закарпаття поділився рецептом коньяку із самогону
Оперативник фіскальної служби Закарпаття поділився рецептом коньяку із самогону

Під час сьогоднішньої прес-конференції начальник оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області Олександр Крицкій розповів, що фальсифікатори постійно удосконалюють свою діяльність і не використовують спирт. Замість спирту ділки заливають дерев'яні заготовки самогоном, який набирає потрібного кольору. Потім додають есенцію, різні хімічні добавки тощо.

"У нас був випадок, коли експерти відмовилися робити експертизу через самогон. Адже формально він не є алкогольним напоєм", - розповів податківець.

Перевірити якість коньяку досить просто. Закарпаття.depo.ua радить запам'ятати декілька правил:
Звертате увагу на зовнішній вигляд продукції: кришка, етикетка, колір продукту тощо.
Переверніть ще не відкриту пляшку догори ногами, всередині, з дна, повинна впасти досить щільна крапля. Вважається, що в низькоякісному коньяку і в підроблених рідинах краплі просто стікають по стінках.
Крізь алкогольний напій має бути видно відбиток вашого пальця, що означає гідну якість коньяку.
Повертівши келих в руках, зверніть увагу, як стікають струмки, або, як їх прийнято називати, «ніжки», по стінках. В ідеалі, вони повинні стікати повільно, утворюючи досить великі краплі.