UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Закарпатті з’явилася гастрономічна новинка – торт без борошна "Іршава"

Дедалі популярнішими сувенірами на Закарпатті стають гастрономічні

На Закарпатті з’явилася гастрономічна но…

Традицію іменних тортів розпочав торт "Ужгород", нещодавно з’явився "Хуст", йдеться в сюжеті "М-Студіо", пише Depo.Закарпаття.

А тепер вже й Іршава має свою смачну візитівку. Автор смаколика – іршавський кондитер Віктор Староста. Каже, що його спонукала, і власне є автором ідеї, дружина - Марія. Однак від виникнення задуму і до його реалізації пройшов не один рік. Експерименти тривали до винайдення ідеального рецепту. Тепер продукт має свій дизайн та неповторний, унікальний смак. Найбільшою і найприємнішою особливістю торта "Іршава" є повна відсутність у ньому борошна.

Нагадаємо, як створюється смачний солодкий символ Ужгорода.

Читайте по темі: Закарпаття на смак: Що варто привезти з найзахіднішого регіону на "гастрономічну" згадку

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=4 data-matched-content-ui-type="image_stacked"