UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Закарпатті варять "лавандовий" сир

Всі, хто вже покуштував лавандовий сир, кажуть, що смак неймовірний

На Закарпатті варять "лавандовий" сир…

На Перечинщині місцеві сировари зварили сир з додаванням лаванди, пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Mukachevo.net".

Всі хто вже покуштував лавандовий сир, кажуть що смак неймовірний.

Нагадаємо, у Перечині вирощують лаванду на полі площею два гектари – це найбільша промислова плантація в Україні. А квіти лаванди переробляють у натуральну олію та спеції. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook