На Закарпатті пройде тиждень знижок на страви угорської кухні

Перед початком Великого посту на Закарпатті традиційно проходитиме "Тиждень угорської кухні". У межах акції знижки на ці страви цьогоріч надаватиме понад 21 заклад харчування

Про це повідомив голова Закарпатської угорської туристичної ради Андрій Мештер, пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Укрінформ".

"Тиждень угорської кухні" — це акція, яка проходить на Закарпатті уже восьмий рік поспіль. Її суть — знижки на страви угорської кухні у тиждень перед Великим постом. Цьогоріч до неї на Закарпатті долучиться понад 21 заклад харчування, для цього готують спеціальне меню з перших, других страв традиційної угорської кухні та десертів", - розповів Мештер. 

Найбільші знижки, а це 50%, будуть 20 лютого — в так званий "Жирний четвер". "Це традиція в Угорщині, коли люди родинами ходять до ресторанів та їдять жирні, ситні страви — найчастіше знамениті угорські гуляші", - пояснив Мештер.

За його словами, у наступні три дні акції знижки традиційно зберігаються на рівні 25% від вартості страв. 

Нагадаємо, що у мукачівському Паланку покажуть "Творчі рефлексії".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття