На Закарпатті приготували рекордну порцію токану

На страву пішло дві з половиною тисячі літрів кукурудзяної каші, 200 кг боржавської бринзи та 160 кг буженої закарпатської солонини

В Ужгороді встановили рекорд по варінню традиційної закарпатської страви токану, повідомив у мережі Фейсбук громадський активіст Денис Добра, пише Depo.Закарпаття.

"Сьогодні, разом з дружиною, були помічниками і частинкою файної команди - готовили рекордне закарпатське блюдо: Токан з Бринзою і смаженою Солониною (пишу з великої літери спеціально - нє! ) - 2 435 літрів Кукурудзяної каші, 200 кг Боржавської бринзи та 160 кг буженої закарпатської Солонини", - написав Денис Добра у соцмережі. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття