На Закарпатті офіційно дали старт "Тижню угорських страв" (ФОТО)

Участь в акції беруть 23 заклади харчування (ресторани, кафе, сільські корчми та чарди) переважно у Берегівському, Мукачівському, Виноградівському та Ужгородському районах

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на Мukachevo.net.

Сьомого лютого у залі консульства Угорщини в Берегові офіційно презентували "Тиждень угорських страв", який традиційно розпочнеться на Закарпатті вже із завтрашнього дня.

Участь в акції беруть 23 заклади харчування (ресторани, кафе, сільські корчми та чарди) переважно у Берегівському, Мукачівському, Виноградівському та Ужгородському районах. Саме там, де переважно проживають місцеві угорці. У всіх цих закладах знижка на страви, заявлені у меню, буде щонайменше 25%. І багато хто, звісно, з нетерпінням чекатимуть "жирний четвер" - тоді відвідувачі матимуть нагоду зекономити до 50 відсотків на будь-яку страву з угорської кухні. А це, все-таки, неабиякий бонус.

Уже зараз активно відбувається резервування цілих залів та окремих столів. Збираються до ресторацій як сім'ї, гучні компанії, так і поодинокі любителі смачно поїсти. Зазвичай саме у "жирний четвер" всі ці заклади переповнені, і атмосфера там дуже приємна і навіть задушевна - з живою музикою та танцями до ранку.

Нагадаємо, що у Берегові лицарський орден організовує фестиваль вина

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття