На Закарпатті можна спробувати горілку та ковбасу із равликів (ФОТО)

Незвичні страви пропонують на еко-фермі у Перечинському районі

На Закарпатті можна спробувати горілку т…

Про незвичайні страви розповів у "Фейсбук" закарпатський туризмознавець Федір Шандор, пише Depo.Закарпаття.

На еко-фермі "Рако" у Перечинському районі Закарпаття туристам пропонують домашню паленку (горілку - ред.), настояну на равликових мушлях, та ковбасу з равликового м'яса.

"Равликовиця або паленка "Чіга-біга. "Вперше в Україні і Закарпатті - ковбаса з равликового м‘яса (равликове салямі зі спеціями)", - повідомив Шандор.

Нагадаємо, що на Закарпатті зафіксували рекорд - тут встановили найбільшу підкову в Україні.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme