UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Закарпатті діє музей, де можна скуштувати кулеші з бриндзьою

У Рахові туристи можуть не тільки оглянути туристичня родзинки, а й скуштувати місцеві страви

На Закарпатті діє музей, де можна скушту…

Гуцульська бриндзя – саме цей продукт рахівчани вважають своєю візитівкою. Сир, який виробляють вівчарі Гуцульщини за спеціальною технологією, минулого року зареєстрований першим Українським продуктом із географічним зазначенням, а днями постало питання про внесення його до Національного переліку нематеріальної культурної спадщини. Про це йдетьяс у сюжеті М-студіо, пише Depo.Закарпаття
 

Бриндзя – продукт, який є гордістю Карпат. Вн не тільки смачний та корисний, а й не простий у виготовленні. З цим унікальним і давнім процесом можна познайомитись в музеї,що нещодавно відкрився в місті Рахів.

Нагадаємо, іршавський музей отримав державну відзнаку.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=4 data-matched-content-ui-type="image_stacked"