UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Міжгірщині бограч почали подавати з "інструкцією"

Власники закарпатських закладів харчування намагаються дивувати гостей, як лише можуть

На Міжгірщині бограч почали подавати з "…

Про це повідомляє Depo.Закарпаття з посиланням на Zakarpatpost.

У Міжгір’ї  брендовe закарпатську страву бограч почали подавати не просто у глиняних глечиках, а на спеціальній дерев’яній дощечці, із 50 грамами паленки та з інструкцією, як правильно бограч їсти. 

Виготовлено інструкцію на папері, що нагадує старовинний пергамент. Сам текст веселий і цікавий. Наприклад, пише, що "коли прокинувся апетит, треба взяти ложку і приступити до роботи". А ще "їсти потрібно до тих пір, поки на чолі не виступить роса, а щоки не стануть рум’яними. Після цього відкласти ложку, простягнути руку і вхопитися за холодну чарку з найсмачнішою домашньою самогонкою в Закарпатті і випити її". Є ще в інструкції і своєрідна післямова: "Наступні дії: витерти сльози щастя і продовжувати їсти до тих пір, поки не побачите дно глечика".

Читайте також: У парку "Синевир" зиму проспали 13 ведмедів

 

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme