UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Медова паленка і секрети міцних напоїв: Яким буде цьогорічний "Медовуха-Фест" в Ужгороді

На фестивалі очікують близько 40 виключно закарпатських бджолярів, які представлять мед і широку палітру медопродуктів та виробів із них

Медова паленка і секрети міцних напоїв:…

Про це інформує Depo.Закарпаття з посиланням на Ужгородську міську раду.

Медову паленку міцністю 70 градусів виготовлятимуть упродовж двох днів у рамках майстер-класу під час уже традиційного "Медовуха-Фест", який цього року проходитиме 17-18 лютого. Можна буде відслідкувати весь процес "виробництва", з консультаціями і "розкриттям секретів" від фахівців, скуштувати і придбати напій. Ярмарок солодкого сонячного продукту розташується на набережній Незалежності.

Як повідомив голова Асоціації пасічників Закарпаття Володимир Лях, очікують близько 40 виключно закарпатських бджолярів, які представлять мед і широку палітру медопродуктів та виробів із них.

Теж уже традиційно на фестивалі буде "хедлайнером" один із готових хмільних медових напоїв. Зокрема, цього року – медовий бальзам – настояна на меді 28-30 градусна витяжка 9 цілющих трав нашого краю.

На "Медовуха-Фест" будуть реалізовувати свою продукцію також винороби, сировари, виробники сувенірів. Можна буде і скуштувати традиційні закарпатські страви, на сцені триватиме марафон виступів фольклорних самодіяльних та професійних колективів із усього Закарпаття.

Нагадаємо, офіційне відкриття фестивалю-ярмарку "Медовуха-фест" відбудеться у суботу, 17 лютого о 12 годині.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme