UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Майже 5 тонн гарячої їжі щодня: Як в Ужгороді частують вимушених переселенців

Організовувати людей в обласному центрі Закарпаття не довелося – місцеві самі приходять і беруться до роботи

Журналіст відділу новин
Майже 5 тонн гарячої їжі щодня: Як в Ужг…
Фото: Закарпатська ОДА

Ужгородець Назар Басов майже від самого початку повномасштабних воєнних дій працює волонтером у ресторані "Дельфін". Про це повідомляє Depo.Закарпаття з посиланням на офіційний сайт Закарпатської ОВА.

"Долучився до такої роботи на другий день, щоб допомогти людям, які вимушено покинули свої домівки. І зробив це з однієї причини: я – українець", – наголосив хлопець.

За його словами, тут працюють майже 50 волонтерів. Організовувати людей не довелося – місцеві самі приходять і беруться до роботи.

"Отримуємо гуманітарну допомогу – макаронні вироби, молочну продукцію, свіжі фрукти та овочі, солодощі, напої. Готуємо їжу, щоб нагодувати людей тут, іншу ж частину страв відвозимо на КПП, вокзал та інші локації. Зокрема, за учора кухня приготувала та видала 5 тонн гарячої їжі", – підкреслив Назар Басов.

Нагадаємо, як в Ужгороді працює Центр прийому гуманітарних вантажів з-за кордону.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme