UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Фестивальні вихідні: Як смачно і колоритно відпочивало Закарпаття

Вікенд на Закарпатті бувбагатим на найрізноманітніші фестивалі та заходи

Фестивальні вихідні: Як смачно і колорит…

Посмакувати кухнею країн-сусідок, відвідати один з найпопулярніших закарпатських фестивалей та просто насолодитися теплими вересневими вихідними, – все це можна було встигнути на вихідних у найзахіднішій області України, пише Depo.Закарпаття.

В Ужгороді на площі Народній відбувся триденний гастрофестиваль "Чеські дні на Закарпатті". Торік фест провели вперше і захід мав величезний успіх. Цьогоріч також порадували строкатою та цікавою культурною програмою, змогою скуштувати традиційні чеські страви та дегустацію пива відомих чеських марок.

Перед будівлею Генерального консульства Угорщини у м. Ужгород 7-8 вересня в Ужгороді відбувся третій гастро-культурний фестиваль Hungary FEST 2019.  Цей сімейний захід представив відвідувачам не тільки виступи традиційних ансамблів, народні пісні і танцювальні колективи, а й колоритні угорські страви та напої. На території фесту діяло ярмаркове містечко, де майстри представляли для продажу власні вироби. 

У Рахові відбувся найсмачніший гастрофестиваль краю – "Гуцульська бриндзя 2019". Мережа рясніла світлинами з цієї яскравої події. Розпочали з відкриття бербениці зі свіжою бринзою як символ закінчення важкої праці вівчарів у горах Всіх присутніх  пригостили "гуцульським золотом". Далі стартувала яскрава хода, під час якої кожен населений пункт Рахівщини представив свої автентику та колорит. Далі хода піднялася на "Буркут", де відбулося офіційне святкування, частування та пригощання. Завершився фестиваль яскравим гала-концертом.

ФОТО із відкритих джерел

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme