"Фестиваль ріплянки": Як колочавці відкриватимуть секрет унікальної страви (ПРОГРАМА)
Традиційний гастрономічний "Фестиваль ріплянки" відбудеться 16-17 червня
На території музею "Старе Село" у мальовничому селі Колочава на Міжгірщині гулятиме "Фестиваль ріплянки".
Традиційно, на фестивалі буде можливість продегустувати головну страву дня – ріплянку по-колочавськи: з грибами, сметаною, шкварками, бринзою, вурдою.
Свято триватиме 16-17 червня, з 12:00 до 19:30 (субота-неділя).
Програма фестивалю:
16 червня (субота), початок о 12:00
12:00 – відкриття Фестивалю. Початок безпрограшної лотереї
13:00 – початок офіційної частини Фестивалю.
12:30 – 14:00 – святковий концерт за участі відділу культури Міжгірської РДА
13:30 – 14:30 – майстер-клас приготування ріплянки, дегустація "ріплянки від губернатора"
15:00 – майстер-клас з приготування сиру, дегустація сиру
15:30 – майстер-клас з приготування баношу, дегустація баношу
16:00 – конкурси
17:00 – 2-й майстер-клас приготування ріплянки
18:00 – розіграш призів безпрограшної лотереї
19:30 – закриття 1-го дня Фестивалю
17 червня (неділя), початок о 12:00
12:00 – привітання організаторів фестивалю. Старт безпрограшної лотереї
13:00 – 1-й майстер-клас приготування ріплянки
13:30 – 15:00 – концертна програма
13:30 – майстер-клас з приготування сиру. Дегустація сиру
14:30 – майстер-клас з приготування баношу
15:00 – 2-й майстер-клас приготування ріплянки
15:30 – конкурси
17:00 – 3-й майстер-клас приготування ріплянки
18:00 – розіграш призів безпрограшної лотереї
19:30 – закриття Фестивалю.
Нагадаємо, як цьогоріч гулятиме унікальний ковальський фестиваль "Гамора" .
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Закарпаття