UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Фестиваль ріплянки": Як колочавці відкриватимуть секрет унікальної страви (ПРОГРАМА)

Традиційний гастрономічний "Фестиваль ріплянки" відбудеться 16-17 червня

"Фестиваль ріплянки": Як колочавці відкр…

На території музею "Старе Село" у мальовничому селі Колочава на Міжгірщині гулятиме "Фестиваль ріплянки".

Традиційно, на фестивалі буде можливість продегустувати головну страву дня – ріплянку по-колочавськи: з грибами, сметаною, шкварками, бринзою, вурдою.

Свято триватиме 16-17 червня, з 12:00 до 19:30 (субота-неділя).

Програма фестивалю:

16 червня (субота), початок о 12:00

12:00 – відкриття Фестивалю. Початок безпрограшної лотереї

13:00 – початок офіційної частини Фестивалю.

12:30 – 14:00 – святковий концерт за участі відділу культури Міжгірської РДА

13:30 – 14:30 – майстер-клас приготування ріплянки, дегустація "ріплянки від губернатора"

15:00 – майстер-клас з приготування сиру, дегустація сиру

15:30 – майстер-клас з приготування баношу, дегустація баношу

16:00 – конкурси

17:00 – 2-й майстер-клас приготування ріплянки

18:00 – розіграш призів безпрограшної лотереї

19:30 – закриття 1-го дня Фестивалю

17 червня (неділя), початок о 12:00

12:00 – привітання організаторів фестивалю. Старт безпрограшної лотереї

13:00 – 1-й майстер-клас приготування ріплянки

13:30 – 15:00 – концертна програма

13:30 – майстер-клас з приготування сиру. Дегустація сиру

14:30 – майстер-клас з приготування баношу

15:00 – 2-й майстер-клас приготування ріплянки

15:30 – конкурси

17:00 – 3-й майстер-клас приготування ріплянки

18:00 – розіграш призів безпрограшної лотереї

19:30 – закриття Фестивалю.

Нагадаємо, як цьогоріч гулятиме унікальний ковальський фестиваль "Гамора" .

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme